Om oss

Småstadens Finans började som en enmannabyrå för cirka tre år sedan med Lars-Göran Jonsson i spetsen. Verksamheten har sedan vuxit och i dagsläget är vi fem personer. Under hösten 2017 gjordes ett omtag och vi uppdaterade vår grafiska profil, gjorde om prismodellen och lade till fler tjänster.

Visionen är att bli en helhetslösning inom ekonomiadministration för små- och medelstora företag i Sverige. Vi arbetar därför i dagsläget under två olika varumärken, Småstadens Finans som är vårt huvudvarumärke och sen har vi Småstadens Redovisning där vi gör bokföring och redovisning.

Med visionen att bli en helhetsleverantör för små- och medelstora företag arbetar vi ständigt med vårt tjänsteutbud för att vara så relevanta och hjälpsamma som möjligt för dig som företagare.

Småstadens Finans har två kontor. Vi startade ursprungligen i Södertälje i huset med adressen Västra Mälarehamnen 2. Det är det anrika gamla huset precis vid svängen som Södertäljebor känner till som Kattsvansen.

Sedan 2018 expanderade vi till Stockholm och finns nu även lättillgängligt vid E4:an i Hägersten på adressen Västertorpsvägen 135.

Varmt välkommen att komma förbi och hälsa på. Parkering finns utanför dörren på bägge kontoren och vi bjuder gärna på kaffe!

Vill du att vi hör av oss?

Vi på småstadens

Lasse Jonsson

Lars-Göran Jonsson

Redovisningsekonom

Pernilla Skanne Gunbrandt

Pernilla Skanne Gunbrandt

Ekonomiassistent

Sari Möttö

Redovisningsekonom

Andrea Furberg

Andrea Furberg

Redovisningsekonom

Linda Sjögren

Redovisningsekonom

Lill Kindgren

Lill Kindgren

Ekonomiassistent

Anna Furberg

Anna Furberg

Webdesign och grafisk design