Lagerbolag

Behöver du ett aktiebolag snabbt och enkelt är ett lagerbolag från Småstadens ett bra alternativ. Förutom snabb och bra service kan du dessutom få lagerbolaget för 0 kr när du tecknar ett 12 månaders redovisningsavtal med Småstadens Redovisning.

Ditt pris: 0:-

Nytt bolag på 24h

Vad är ett lagerbolag?

Ett lagerbolag är ett nyregistrerat bolag som ligger vilande i väntan på att någon tar över det för att ha en verksamhet i. Fördelen med lagerbolag är att verksamheten rent juridiskt har ett org.nr och kan fungera direkt till skillnad mot att registrera ett hos Bolagsverket vilket kan ta flera veckor. Med ett lagerbolag kan du snabbt komma igång med din verksamhet istället för att slösa dyrbar tid med att vänta. Processen är enkel och du slipper en massa jobbig pappersexercis, det sköter vi åt dig istället!

Detta erbjudande gäller i samarbete med Nyttbolagnu.se och på deras hemsida kan du läsa mer om hur köpet går till.

Villkor och förutsättningar

Vi bjuder på arvodet och bolagsverkets avgifter ( Värde 6363:- inkl. moms) när du tecknar ett 12 månaders uppdragsavtal med Småstadens Redovisning.

Vi jobbar med fasta priser, så vad det kommer kosta för ditt företag kan du räkna fram i vår priskalkylator här. I priset ingår bl.a. bokslut, deklarationer, och löner.

Du kan givetvis köpa ett lagerbolag av oss men inte teckna avtal på redovisning. Då är kostnaden 1950 kr (exkl. Bolagsverkets avgifter på 3450 kr). Totalt 5400:- exkl. moms (6363:- inkl. moms).

All information om lagerbolag och hur ett sådant köp fungerar hittar du på nyttbolagnu.se.