Digitalt

Hos oss behöver du inte springa med papper om du inte vill. Vi har digitala lösningar som passar dig oavsett vilket tidigare system du kommer ifrån, eller var du bor i Sverige.

När du bokför digitalt kan du fota dina kvitton i mobilen och skicka dem direkt in i vårt ekonomisystem. Dina leverantörsfakturor kan komma rakt in till oss via en unik e-postadress, utan din hantering, och detsamma gäller dina skickade fakturor. Här på byrån kvalitetssäkrar vi och ser till att underlagen bokförs som de ska.

Andra program lovar att du utan mänsklig kontakt kan göra allt det här själv digitalt, men vi vet av erfarenhet att det inte alltid är så lätt. Ett enda fel kan nämligen fallera hela årets information och därför lämnar vi dig aldrig i sticket.

Tack vare kommunikationssystemet får du snabb återkoppling från oss och kan ställa frågor om du behöver – helt utan kostnad, allt i realtid. Alltså traditionell bokföring, gjord smidig med digitala verktyg.

Tre anledningar till att bokföra digitalt

1.

Du har alltid tillgång till alla rapporter och underlag, var du än befinner dig i världen, vilket leder till att du får större kontroll över din verksamhet.

2.

Du sparar tid på administration eftersom du slipper åka med papper, sammanställa och leta reda på dina kvitton, etc. Du kan istället vara ledig på söndagar!

3.

Fysiska fakturor och kvitton som sparas digitalt i molnet, dvs. online, behöver inte sparas fysiskt i 7 år utan kan kastas efter 4 år. Tills dess spar du dem i en pärm på ditt kontor.

Bokföring är en färskvara

Du som drivit företag genom alla år kommer säkert ihåg hur det var/är. Kassar med kvitton som lämnades in till bokföringsbyrån och långa ledtider tills du fick veta hur företaget faktiskt gått. Däremellan påminnelser om kvitton du inte hittar, flera månader efter aktuellt datum. Nu är det nya tider!

Genom att digitalisera ditt företag kommer du alltid ha uppdaterad information till hands. När månaden är slut så har du i praktiken företagets resultat direkt i mobilen. Inga kluriga rapporter, som du kanske inte förstår, och som ändå är 4-5 månader gamla. Istället lättillgängliga grafer som är roliga att tyda.

Du kommer också kunna hålla koll på momsen och förbereda för dina in- eller utbetalningar i realtid, och inte som förr få ett mail eller telefonsamtal sista dagen.